20 januari 2011

Softa

 Handboll på TV. Thomas följer matcherna och jag är med lite halvt som stöd för att han ska slippa sitta själv och titta. Jag hör mest lite brus av kommentatorerna i bakgrunden medans jag själv surfar på internet. Känner mig lite mör av dagens små bravader och sysslor och därför förtjänar jag att ligga här i soffan och bara softa =).

 Började dagen med att lämna Samuel på dagis klockan nio. Efter det tog jag Lucas i vagnen och åkte med bussen in till Lund city. Tänkte att jag skulle hälsa på mina arbetsgivare på Lundbergs Handskar & Väskor, vilket jag gjorde. Det blev ett trevligt möte, dock kort eftersom Lucas blev varm i pälsen och ville komma ut i friska luften. Vi får återkomma snart igen =).
 Vi gick en sväng på stan och kollade in rean i butikerna innan vi tog bussen hem. Ibland är det faktiskt mysigare att gå en runda på stan än att gå på NOVA.

 Hemma igen lämnade jag över Lucas till Thomas (som har "lilla" friveckan) och fixade det sista i Samuels rum innan det var dags att hämta honom från dagis. Ska nämna att Samuel blev väldigt nöjd med sitt nya rum då han fick se det igår efter att ha kommit hem från sin pappa.

 Måste ju också berätta att jag kände en liten tand sticka upp från nedre käke i Lucas mun idag! Inte konstigt han har varit lite gnällig och bara velat bita i saker (och oss, mig och Thomas) under en period nu, stackars liten, måste göra ont att få tänder...
Han har också hittat sin fot och den vill han också gärna käka på

mmm... fot e gott!


 I morgon åker vi till mina föräldrar i Simrishamn och stannar över helgen, ska bli riktigt trevligt!

Ps. Grattis Sverige till segern mot Polen Ds.

2 kommentarer:

 1. Hej vännen, jag svarade på din kommentar i min blogg, men jag sätter den även här, så du slipper att kika in en gång till!

  Angelika, din kommentar är spännande! Vi märkte också att som sovande sitter barnet inte "jättebra" i bilstolen. Ryggen är för rak, så huvudet faller lätt framåt. Vi lyckades emellertid flytta stolen två snäpp, så att det blev en bättre lutning bakåt, även om ryggen fortfarande är väldigt rak. Det gör att huvudet oftast ligger fint och bekvämt när Elsa sover, men annars sitter hon bra i den och hon verkar helt klart nöjd. Nu somnar hon allt som oftast när vi är ute och kör, vilket hon inte gjorde tidigare.

  KRAMAR!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  vad bra att ni hittade den perfekta lutningen på bilstolen för Elsa =) Skönt för henne (och er) att hon kan nanna gott när ni e ute och kör ;)
  Snart nog blir det dags för oss att hitta ny bilstol, Lucas e ju så stor =)

  Kram!

  SvaraRadera