18 januari 2011

Byta rum

Igår byta vi rum med Samuel. Eftersom vi behöver lite mer plats för Lucas saker och våra egna så kändes det som den bästa lösningen i vår trea.
Att flytta alla sakerna igår gick ganska snabbt, men dagen idag har tillägnats åt finputs vilket tar lite längre tid. Vi var visserligen iväg en runda på IKEA också. Skulle egentligen titta efter en liten byrå och ett runt soffbord men istället kom vi hem med servetter och annat som man tycker är bra att ha, hehe brukar det inte alltid sluta så när man är på IKEA?
Hoppas nu Samuel blir nöjd med sitt nya rum. Han har ju varit hos pappa och inte sett vad vi har gjort, däremot var han medveten om det eftersom vi berättade det för honom innan han åkte. Jag tycker faktiskt att det ser mycket mysigare ut nu när han har fått det mindre rummet, så mycket mindre är det faktiskt inte.

Ska också berätta att vi var hos sjukgymnasten i morse med Lucas. Allt såg väldigt fint ut nu. Den tillplattade sidan av huvudet har rättat till sig riktigt bra och är nästan helt perfekt enligt vår sjukgymnast och hon tyckte inte att vi behövde komma något mer om vi inte själva ville det. Kändes jättebra! Vi tänker ändå fortsätta med vår Delta baby sleep tills Lucas rör sig så pass mycket att han inte kan ha den mer, kanske någon månad till.

Nä, dags att dra sig till kojs, imorgon är en ny dag. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar