22 november 2010

Ny vecka

Åter ny vecka, nya tag och en massa planering.

I stort sett hela veckans dagar är bokade med ärenden förutom idag då vi har kunnat ta det lite lugnt faktiskt.
I morgon tisdag har vi träff med prästen som ska döpa Lucas på söndag. På onsdag ska vi till BVC för tre månaders kontroll och vaccination... På torsdag ska jag till frisören och på fredag ska jag till barpsykologen (för Samuels skull) och senare på kvällen ska vi se idol i Malmö. Lördag är dagen då allt ska färdigställas inför dopet på söndagen, späckad vecka!!!

Lucas kommer att döpas i samband med första advent mässan vilket säkert kommer att bli väldigt fint, men undrar om lill-nissen kan hålla sig lugn innan det blir dags för själva dopet. Undrar hur prästen har tänkt lägga upp det egentligen? Vi får ju veta detta imorgon, är bara så nervös inför allt, hoppas det kommer att gå bra.
Sen är jag nervös för hur jag/vi ska hinna med att fixa maten, kakorna och tårtorna till alla gästerna. Jag får väl ta ett djupt andetag helt enkelt och andas ut...

Onsdagen på BVC oroar mig också en aning. Hur ska Lucas klara av en spruta?! Stackars lille... usch sprutor tycker väl ingen om. Men om jag minns rätt med Samuel så gjorde det nog mer ont på mamma än vad det gjorde på honom..., inte alls roligt att se så små knattar bli stungna av stora läskiga sprutor...

Fredag är också en orolig dag, men kanske blir det en början på något bra som kanske kan lösa en del för Samuel och för oss. Första gången ska jag gå själv och träffa psykologen och nästa gång får Samuel följa med. Jag är så orolig för min lille nisse, situationen är ohållbar som den är. Det känns som en oändlig berg- och dalbana som inte vill ta slut.

Vi tar en dag i taget denna vecka och hoppas att det flyter på som det ska. Nu är det nog tid att krypa till
kojs. Godnatt.

2 kommentarer:

 1. Jag brukar säga till mina dopfamiljer, att hur det nu än tycks gå för lill-skrutten i kyrkan, så fixar sig allt till det bästa! Dopet kommet att gå kanonbra! Men jag förstår att det är mycket att fixa med!! Jag var alldeles slut i flera dagar efter Elsas dop! ;-)

  Jag hoppas att det fixar sig för lille Samuel!

  SvaraRadera
 2. Tack marie =) Det kändes med ens mycket bättre efter att vi träffat prästen. Kyrkan är liten och mysig och det blir säkert bra stämning vare sig liten e glad eller ledsen ;)

  Ja, det SKA lösa sig allt med Samuel...

  Nästa vecka kommer jag vara rent slut =)

  SvaraRadera