8 november 2010

Bilproblem

Så kom förvintern. Idag var det riktigt bitande kallt och mina stackars tår som inte tål kylan fick smaka på det ordentligt när vi lämnade av Samuel i Burlöv.

Thomas har frivecka och därför kunde vi  köra Samuel till Burlöv idag. När vi väl skulle starta bilen och köra hem igen så gick det inte. Bilen hade totalstopp! Antagligen hade det nått med batteriet i nyckeln och själva batteriet till bilen att göra vet vi nu i efterhand men kul var det i alla fall inte.

En snäll kvinna försökte hjälpa oss att starta bilen med startkablar, men då kvaddades hennes bil också! Så där stod vi med två bilar att fixa. Kvinnan bestämde sig för att lämna sin bil på parkeringen och gå hem igen, men kvar stod vi. Ska också nämnas att vi hade med oss lille Lucas i bilen som inte var helt nöjd.

Thomas fick tag på sin syster till sist som kom som en hjälpande hand i nöden =). Efter många om och men så fick vi igång bilen. Vi stod säkert på parkeringen i Burlöv i två timmar, i det kalla vädret med en liten bebis och mina stackars tår som höll på att förfrysas innan vi väl kunde bege oss hem igen.
Jag såg att Samuels pappa såg oss från sitt balkongfönster, men inte kunde han komma ner och fråga om vi behövde hjälp, snacka om att inte veta vad vett och etikett är...

Vissa dagar är bara inte bra, och vissa månader känns det som att alla utgifter kommer på en och samma gång. För några veckor sedan fick vi betala ny ruta på bilen, nu fick vi köpa nytt batteri också, det är ju sånt som inte är roligt att lägga pengar på, men ett måste.

Jag är alla fall glad att vi kom hem till slut och lagom i tid till Lucas matning. Jag lämnar aldrig hemmet igen utan mat till Lucas, om det så bara är för tio minuter, man vet aldrig vad som kan hända...

Stort tack till Camilla igen för hjälpen =)

2 kommentarer:

  1. Usch, vilket tråkigt "äventyr"! Det är sådant som absolut inte får hända när det ljuvliga småfolket är med i bilen! Då behöver man att allt bara fungerar ;-) Skönt att det finns räddande änglar!

    SvaraRadera
  2. Varsågod=) Ni hade gjort desamma för mig =)
    /Camilla

    SvaraRadera