1 november 2010

Måndag

Så blev det måndag igen. Dagarna rusar på, var tar tiden vägen egentligen?

Klockan tio ringde det på dörren, det var en av grannungarna som undrade om Samuel kunde komma ut och leka. Konstigt tyckte jag eftersom det var måndag, skoldag. Senare fick jag veta att skolbarnen har höstlov. Det blev ingen lek för Samuels del idag eftersom det är måndag och som varje måndag åker Samuel till sin pappa i Burlöv.

Denna gång fick jag sköta överlämningen själv eftersom Thomas jobbar dag denna veckan. Och jag som varken har körkort eller bil fick ta ungarna på bussen in till Lund Central där Samuels pappa hämtade upp honom.
Jag tycker det är lika jobbigt varje gång han ska dit, men han måste ju få träffa sin pappa. Ibland önskar man bara att hans pappa kunde sköta saker och ting lite bättre, kanske växa in i sin papparoll och tänka lite mer på Samuel och lite mindre på sig själv, men det lär nog tyvärr aldrig hända.
På onsdag får jag hem min lille påg igen, då hämtar jag honom på dagis och hoppas på att han har ett bra humör =)

Min andre lille nisse har haft ett väldigt bra humör idag =). Han har varit så söt och gett mig många fina leenden och mycket snack, oj vad det värmer i hjärtat.

Hösten har fått stanna kvar ett tag till känns det som. Än ser jag fina färger runt omkring och det är så vackert. jag var tvungen att ta lite foto på detta som minne tills träden står kala i vinterdagar som nalkas.

Nä, ska plocka undan tvätten som hänger i vardagsrummet, sen är det nog dags för Lucas att äta om jag inte har helt fel för mig.På vägen hemåt. Hösten är så fin =)

Massa härliga färger


Lillnisse sov så gott i vagnen till och från stan.
                                         

1 kommentar:

  1. Det blev bra. Lycka till med din blogg i fortsättningen. Den frånvarande pappans roll kan nog bli ett hett diskussionsämne.

    SvaraRadera