12 februari 2012

Sjuklingen...

Nä det är inte jag som är sjuk, men Lucas... Det är alltid samma visa här. Han är på dagis max en vecka om inte mindre sen är det förkylt. Hur många virus ska det egentligen finnas?! Jag tycker så synd om honom...
Han som tycker dagis (jag vet att det heter förskola, men jag kör på med dagis fortfarande) är så kul.

Han har legat på 39 graders feber sen i lördags förmiddag nu och det känns oroligt... Enligt 1177 så var det inte så farligt så länge febern gick ner minst 0,5 grad efter ipren eller alvedon. Man ska mer se efter hur han mår för övrigt. sen känner man ju sitt barn bäst själv.

Inte nog med feber så har han förkylningsastma som alltid visar sig när förkylningen etc smyger sig på... Hoppas på att han kan få sova lite i natt och att morgondagen blir bättre...2 kommentarer:

 1. Usch så jobbigt det låter! Som ni kämpar! <3 Krya på lille Lucas!

  Elsa började för fem veckor sedan på dagis. Hon hann gå två veckor, sedan fick hon vara hemma i tre veckor på grund av ett förfärligt(!!) förkylningsvirus. Nu har hon börjat igen och man får liksom ont i magen när man tänker på, att nästa virus kommer att hoppa på henne vilken dag som helst. Huu! Dagisbacillerna är verkligen elaka!

  Många kramar till dig fina Angelika! Så roligt att du skriver igen och ditt engagemang för alla möjliga bloggar är fantastiskt. Du har ett hjärta av guld! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marie!!!
   Tack för fint svar =)
   Ja det är verkligen synd om de små och hur mycket dom får stå ut med... =( Dagis e vad det e.. Men sen tycker dom ju det är roligt att va där när dom väl e friska, vilket är positivt. man får väl ha lite is i magen och ta varje dag och vecka i taget. Det blir ju bättre! Snart fixar de vilken förkylning som helst ;)

   Hoppas ni mår bra i fina Dartefamiljen annars =)
   Kramar!

   Radera