7 februari 2012

Huset går i bitar...

Idag fick vi spärra av ingången till butiken eftersom huset höll på att rasa ihop. Inte ordagrant då, men bitar av byggnaden hade trillat ner precis utanför ingången. Inte kul alls, tänk om någon hade fått en stor stenbit i huvudet! Så är det när fastighetsskötarna inte håller i ordning på sina gamla byggnader, vackra gamla byggnader dock men som behöver underhåll. Hade kunnat gå riktigt illa...

Kom hem till en gnällig Lucas som har lite problem med magen... Ikväll åt han två fiskpinnar sen var det stopp, allt annat spottade han ut. Ris och broccoli låg överallt på golvet så en stackars mamma sen fick ligga där och skura. Ris är ju ett fenomen i sig och fastnar överallt... Man tror man hittat det sista riset när man sen två timmar senare sätter fotten i det... urk.. jaja så e det ju ;)
Vi provade med majsvälling till nattamål istället för fullkornsvälling, det funkade bra och är förhoppningsvis också bättre för hans lilla mage.

Samuel har fortfarande svårt att komma i säng om kvällarna... Ständiga tiden är 21.30... då somnar han. Tycker att det är lite väl sent för en femåring men jag kan ju inte tvinga honom att sova om han inte kan. Vi får väl se hur det blir framöver, får kanske komma på nya strategier helt enkelt.


Här äts det mellanmål vilket går bättre

Softar i lillebrors fåtölj


Hörde debatten i morse på TV4 om "att jobba tills man är 75 år". Nejtack! Det är det dummaste jag hört! Aldrig är mitt slutliga svar!

Nä, har inte så mycket mer att komma med idag... Ska dra mig tillbaka i soffan, glo lite till på TVn innan jag kryper till kojs.

Tankar till Courtney som vunnit "readers choise winner" i Reader's Digest (USA) för sin enastående historia om hennes lille fjärilspojke Tripp som sorligt nog hann gå bort den 14 januari i år innan tävlingen var avslutad. Detta kan ge fler människor vetskap om den fruktansvärda genetiska sjukdomen som måste få ett botemedel.
Läs Courtneys blogg här;  EBing a Mommy 
 
Godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar