26 december 2010

Jul = Julklappar?

Så var julen över... Den blev ju inte riktigt som vi tänkt oss i år men det blev ganska mysigt ändå. På julafton var Samuel hos sin pappa eftersom det var hans tur i år. Vi andra firade julafton med Thomas syster Camilla och hennes barn. Camilla fixade det mesta av maten och hennes Janssons var jättegod!

Jansson!

Lite bus med Lucas
Inget är riktigt som det var förr. Själv satt man och tittade på Kalle Anka och efter det visste man att det var dags för tomten att komma. Det var en mer varm och magisk känsla än vad det är idag. Jag antar att det också är för att jag inte är barn längre som det känns annorlunda, men det känns som att barn idag inte riktigt har den myskänslan som vi hade som små, eller jag kanske har helt fel?

Igår den 25/12 var det egentligen meningen att vi skulle fira jul en gång till med mina föräldrar i Simrishamn, men så blev det ju inte. Med klass två varningar på Österlen så var det ju omöjligt att ta sig dit, dessutom skulle vi aldrig utsätta oss för risken att ens försöka. Så vi fick bli hemma istället. Vi hämtade upp Samuel från Burlöv och åkte hem för att förbereda mat. Efter en någorlunda god julmiddag och mys så började vi med julklappsutdelning. Det mesta under granen var ju så klart till Samuel, en och annan klapp till Lucas (han förstår ju inte det riktigt än ändå) och faktiskt några paket till mig med =). Det var lyckat och Samuel blev nöjd med sina julklappar. Mission completed, ja så känns det ju nästan, som att det bara handlar om julklapparna... Äh, det är väl jag som är tramsig och gammalmodig kanske?

Samuel är julfin
Dags för julklappar
Tågbana från mormor och morfar
Lucas läser tygbok ;)
En glad lussebulle
Paradisasken...
Mer julklappar
Spännande
Samuels klappar
Scoobydoohuset
Spiderman
En del av Lucas klappar

God Jul alla och god fortsättning!

2 kommentarer:

  1. Alltid bra läsning! :)

    GOD FORTSÄTTNING MIN VÄN!

    (Hur får du texten i mitten, under korten?)

    SvaraRadera
  2. Tack! =) klickar på fotot så kommer det alternativ, eller kanske inte det du menade? Kram på er!

    SvaraRadera