18 maj 2011

Nytt sätt att tänka...

Livet är så skört...
Man tar det allt för ofta för givet. Så ofta man ser saker negativt när man kanske borde tänka på de positiva delarna man har i sitt liv istället. På något sätt är det enklare att se de dåliga tingen än de bra... Måste ta mig i kragen och försöka ända mitt tankesätt, försöka se varje dag och händelse ur ett nytt perspektiv och tänka att det kan inte bli sämre utan bara bättre. Det är ju vad man själv gör det till.

Jag älskar mina barn och min käre sambo över allt annat i denna värld och jag känner att det är dags att börja visa dem det lite mer än vad jag gjort tidigare. Jag har varit allt för självupptagen och har ofta varit deppig och stressad. Jag känner så många gånger att jag inte riktigt hittat mig själv eller vetat vem jag är eller var mitt liv är på väg. Egentligen har jag ju allt jag behöver rakt framför mig! Mina barn är det bästa jag gjort i livet och jag hittade till slut en fin man att leva med också, jag har inget att vara deppig över.

Vad som har fått mig att tänka så här är på grund av ett fint och sorgligt inlägg som jag läste i en väninnas blogg om en mamma vars son blev en ängel. Min väninna länkade vidare till mammans blogg. En mamma som varit med om det mest fruktansvärda som bara inte får hända... Jag har inte gråtit så mycket som när jag läste hennes blogg och jag vill ge all styrka till henne idag, imorgon och för all framtid.

http://inasharmoni.blogspot.com/

Tack för att jag fick mig en tankeställare, tack för att du fick mig att vakna och inte ta allt för givet.

Idag ska jag börja leva.

1 kommentar: