12 april 2011

När ska han sitta?

Ja, som rubriken lyder så undrar jag när Lucas ska sitta själv?
Nu närmar han sig åtta månader och han kan inte riktigt sitta själv. Det går en stund men sen faller han åt sidan. Jag vet att alla ungar har sin egen takt och att man inte ska jäckta, men nu börjar jag bli rastlös här, inte bara för min egen skull utan för hans skull också. Han blir ju så arg när han inte kan göra saker, det märker man. Snacka kan han däremot, ja inte riktiga ord, men en massa goja. Sår i öronen har vi fått men det är samtidigt härligt att han har mycket att säga oss.

Sitta i stolen och läsa bok tycker han däremot är riktigt kul ;)


  Ha en bra dag alla! Ser ut som en regnig sådan...

6 kommentarer:

 1. Jag förstår att väntan känns "seg". Elsa satt vid 6-månaders ålder, då tyckte jag att jag hade väntat ett tag på att det skulle lossna för henne (det är ju så dumt, man tittar ju på barn i samma "ålder"). Min lilla guldklimp var ju tidig med allt annat och det där med att hon inte kunde sitta själv påverkade så mycket för henne. Det var svårt att mata henne när hon "satt" i matstol och åka vagn ville hon inte. Det blev nog jobbigt för ryggen, trots stödet som vi baxade upp åt henne, och därmed tröt också hennes tålamod. Det känns i mammahjärtat när man ser att småfolket så gärna vill något, men ännu inte har nått ända fram... Heja heja fina Lucas!
  Kram till dig Angelika!

  SvaraRadera
 2. Tack för en fin kommentar Marie =)

  Det är ju just det som är så jobbigt, att se hur mycket han VILL kunna göra saker, förflytta sig mm men det inte går... Vi tränar för fullt nu alla fall med sittandet. Det går framåt alla fall ;)

  BVC tyckte alla fall att jag inte skulle tänka så mycket på det och istället se till de mindre saker som Lucas kan och som faktiskt han är tidig me =) Klappa, vinka och prata massa goja =)

  Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Blev en massa "alla fall" i mitt inlägg... ;)

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket för kommentaren Angelika :)! Om hårfärgen. Är allt bra med dig och din fina familj? kram!

  SvaraRadera
 6. jadå tack C =) Allt går sin lilla gång här. Snart ska man tillbaka till jobb, ska bli nice faktiskt ;) Kram!

  SvaraRadera