18 juli 2011

Regnigt värre

Regn regn och åter regn. Vad händer med vår sommar och sol?
Detta får mig att minnas mina barndoms år då jag och mamma satt inne nästan en hel sommar och lyssnade till regnet som öste ner och åskan som dånade utanför så att fönsterna skakade. Inte vill vi ha detta igen, vad har egentligen hänt med svensk sommar? Eller kanske detta är den typiska svenska sommaren? Hur ska man kunna ladda inför en grå och dassig höst-vinter om man inte får lite solljus? Inte konstigt att vi svenskar kan verka så negativa!
Nä jag ska inte själv vara sådär negativ... kanske ska jag prata om annat än väder... Men! Jag är inte född för kylan, bara så ni vet! =)

För att tala om annat. Jobb gå jättebra =) Jag har börjat komma in i rutinerna igen och det e roligt att få göra annat än att snacka "babytalk" fast att när jag väl e på jobb så saknar jag mina guldklimpar så väldans... =) Men men, det e ju precis som det ska vara, eller hur?! =)

Lucas kryper på för fulla takter och det går undan som bara den! Han har börjat ställa sig upp med med sina stora knubbiga ben också och vi e såååå stolta! =) Ni må tro att det kan nog vara ganska jobbigt för en ganska knubbig unge att lära sig komma på benen ;) Men denne lille plutt har anamma och han ger sig inte i första taget. slår han sig så försöker han igen så e det bara! Slår vad om att han kommer bli fotbollsproffs om så pappa får bestämma, men kanske också han själv, tror han har det där extra, det där som gör att han vill =) Vi får väl se, fotboll eller ej, jag älskar mina barn som dom e och för vad dom än vill göra i livet =)

Sov gott alla!

3 kommentarer:

 1. Hej kompis! Jag har tänkt på dig och saknat dina inlägg här i bloggen. Jag var inne senast igår kväll och då fanns inget nytt, men så idag på morgonen!! :)

  Det är en splittrad känsla att som mamma gå till arbetet tycker jag. Å ena sidan är det roligt att arbeta, att få komma ut bland folk och att få tala om annat än bara det som rör hemmet och familjen. Å andra sidan fick jag vänja mig vid, att jag nuförtiden har splittrade tankar: Elsa finns alltid med mig i tanke och känsla, oavsett vad jag gör. Denna enorma saknad, när man inte kan få krama och pussa när helst man vill ;-)

  Så roligt att Lucas kryper! Och nog blir han ett fotbollsproffs, om hans själv vill! ;-) Jonathan säger dagligen på skämt allt stort som han vill/tycker att Elsa ska göra och jag skakar bara på huvudet och säger, att vi får se vad vår lilla Stjärna själv vill göra.

  Jag tillhör nog dem som trivs med en mulen och lite kylslagen sommar ;-) Men det beror ju på en kropp som är gravid och kokar av sig själv ;-)

  Många, många kramar till dig!
  Var rädd om dig, fina du!

  SvaraRadera
 2. Hej marie!
  Vad kul att höra från dig =) Jaghar tyvärr varit dålig på att blogga. Hamnat i en svacka och känt mig tom på ord... Men ska försöka bättra på det.

  Jag förstår att du tycker att det är skönt med en svalkande sommar i detta skede. Förra sommaren var varmare och jag höll mig inne under fläkten med min stora mage ;)

  haha, visst har man ideer för sina barns framtid men i slutändan e det dem själva som får bestämma =)

  Nu måste jag göra mig i ordning för jobb.

  Ta hand om dig/er så hörs vi snart

  Många kramar kära Marie

  SvaraRadera
 3. Tack fina du! <3 Var rädd om dig!

  En sollampa kanske skulle passa denna sommar?
  "Sol i sinne, brun inne!" ;-)

  Kramar!

  SvaraRadera